Over ons bedrijf

Over ons bedrijf Allround Installatietechniek

Allround Installatietechniek is sinds 1999 gevestigd in Delft.

De diensten die wij aanbieden omvatten het installeren en onderhouden van bijna alle soorten en merken verwarmingstoestellen en ventilatiesystemen.

We werken ook nauw samen met een aantal groothandels zoals de Technische unie en Rensa zodat we de materialen snel geleverd krijgen.

Klantenvertellen

Bij deze willen we ook al onze klanten bedanken die de moeite hebben genomen om een review te schrijven.

  • Het schrijven van uw review helpt ons om ons bedrijf te verbeteren en scherp te blijven.
  • U helpt ook nieuwe klanten een indruk te krijgen van Allround Installatietechniek en over hoe wij onze werkzaamheden verrichten.

Certificeringen

Waarom een certificering? Het is voor opdrachtgevers – consumenten en zakelijke afnemers – lastig om een vakbekwame installateur te onderscheiden van een beunhaas. Met een certificering kan het installatiebedrijf laten zien dat bij hem in ieder geval de juiste kennis aanwezig is om installatiewerk, onderhoud en/of servicewerkzaamheden uit te voeren.

Met name voor het installatiewerk en Onderhoud/Service in de bestaande bouw heeft de InstallQ erkenning en de Co-Vrij certificering van KIWA een duidelijke, toegevoegde waarde voor het installatiebedrijf. De ondernemer toont zijn
potentiële opdrachtgever dat hij ervaring heeft met het werk, dat hij adequaat opgeleide mensen in dienst heeft en dat zijn kwaliteit met enige regelmaat wordt gecontroleerd.

Wij zijn ook CO-VRIJ gecertificeerd (BRL6000-25) van de KIWA en staan we vermeld in het register gasverbrandingsinstallaties van de Toelatingsorganisatie Kwaliteitsborging Bouw (TloKB). Wij hebben een zelfstandige organisatie waarmee wij snel, flexibel en efficiënt opereren in de regio Zuid-Holland.

Fabrikanten

Een aantal fabrikanten waarmee wij werken zijn;

VaillantNefit / BoschRemehaIntergas en voor ventilatiesystemen; ITHO-DaalderopZehnder / StorkOrconBuvaBrink, etc.

Heeft u een ander merk cv ketel of ventilatiesysteem neem dan contact met ons op via de contactpagina.

Over onze website

Ook willen we onze website developer “THE STYLE BYTES” bedanken voor de prettige samenwerking en het maken en onderhouden van onze mooie website.

Ook is de webhosting en SEO optimalisatie bij hun in goede handen.