InstallQ erkend en -gecertificeerd bedrijf

Wij zijn OK-CV gecertificeerd. Het OK-CV keurmerk is opgezet door de Uneto-Vni in samenwerking met de consumentenbond, brandweer en rijksoverheid.Het garandeert dat ons installatiebedrijf voldoet aan de juiste eisen en erkenningen..

Actie Koolmonoxidemelder

Deze Ajax-Kidde Koolmonoxidemelder geleverd en geinstalleerd voor €45,00 incl.btw. Deze actie is alleen geldig bij de uitvoering van een onderhoudsbeurt. Bij ons staat uw veiligheid voorop! Meer informatie over koolmonoxide:..

Hoe vul ik mijn Cv installatie bij?

Het bijvullen van de cv installatie U heeft nodig: Vulslang, Waterpomptang, Emmer en een Dweiltje. De Druk van de cv installatie moet tussen de 1 en 2 bar zijn.Dit kunt..

Ook CV-ketel Abonnementen!

U kunt bij ons ook terecht voor een CV-ketel Abonnementen om uw CV-ketel te laten onderhouden. U kunt kiezen uit: Onderhoud Basis Onderhoud Extra Onderhoud Top De voordelen van CV-ketel Abonnementen..

Belangrijke Veiligheidswaarschuwing Nefit

Brander Nefit TopLine-serie 2006-2009 Bent u gebruiker van een cv-toestel van het type Nefit TopLine, TopLine Compact of Nefit TopLine AquaPower (Plus) tot en met 30 kW welke geproduceerd is..

Bent u al klaar voor de winter?

Winter Actie! Onderhoud aan uw Cv ketel, Gaskachel, Gashaard of Geiser. U betaald geen €102 maar €92 ! Dit is inclusief voorrijkosten en arbeidsloon. Ook als u geen abonnee bent…

VCA Gecertificeerd

Wij zijn een erkend, VCA gecertificeerd technisch installateur. We hebben een zelfstandige organisatie waarmee we snel, flexibel en efficiënt opereren. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers..